Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit. Přečtěte si více
♥Formy frost Form u nás na e-shopu i v kamenné prodejně Jablonci nad Nisou ♥
Přípravné ingredience:
Míchání ganache:
Chlazení:
Použití:
Velikost dortu | Mléčná čokoláda (g) | Smetana (g) |
---|---|---|
3” (8 cm kulatý) | 260 g | 115 g |
4” (10 cm kulatý) | 345 g | 138 g |
5” (13 cm kulatý) | 540 g | 216 g |
6” (15 cm kulatý) | 785 g | 314 g |
7” (18 cm kulatý) | 1070 g | 428 g |
8” (20 cm kulatý) | 1400 g | 560 g |
9” (22 cm kulatý) | 1770 g | 705 g |
10” (25 cm kulatý) | 2185 g | 875 g |
Čtverec 6” (15 cm) | 1390 g | 555 g |
Srdce 6” (15 cm) | 700 g | 280 g |
Srdce 8” (20 cm) | 1180 g | 470 g |
✅ Mléčná a hořká čokoláda jsou vhodné pro ganache. Pokud použijete bílou čokoládu, je potřeba přidat menší množství smetany.
✅ Nepoužívej hrnky nebo mililitry – váž ingredience v gramech pro přesný výsledek.
✅ Pokud chceš jinou výšku dortu, vydělíš množství ingrediencí číslam 7 a vynásobím výšku.
Komentáře
Diskuze je prázdná.