Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit. Přečtěte si více
♥Formy frost Form u nás na e-shopu i v kamenné prodejně Jablonci nad Nisou ♥
Těsto: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min. Z těsta natřeme plát a pečeme při teplotě 200-220°C po dobu 6-8 min.
Náplň 1: Smetanu vyšleháme do jogurtové konzistence. Zeesan smícháme s vodou a do něj postupně vmícháváme šlehačku.
Kompletace: Formu na srnčí hřbet vyložíme folií, plát vyřízneme na rozměr formy a vložíme do formy. Do formy nastříkáme 1/2 náplně 1, doprostřed pruh Fruitfulu Hruška, po stranách pruh Mifi Karamel, zastříkáme zbylou 1/2 náplně 1 a zarovnáme. Z korpusu vyřízneme 6 cm široký pruh, vložíme do tunelu, tunel překlopíme na plech a dáme zachladit. Tunel vyklopíme z formy, nahoře vyřízneme drážku, do které dekorujeme Fruitful Hruška, lískoořechovou šlehačku, Mifi karamel a pražené mandle.
Dekorace: Jednu stranu tunelu posypeme kakaem, druhou stranu zatřeme Palettou Cold Choco.
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto: | 135 | g | Piškot extra tmavý |
100 | g | Vaječná melanž | |
20 | g | voda | |
Náplň 1: | 530 | g | Milram 35% |
105 | g | Zeesan Lískový ořech | |
165 | g | voda | |
Náplň 2: | 300 | g | Fruitful Hruška |
Náplň 3: | 100 | g | Mifi Karamel |
Dekorace: | 80 | g | Paletta Cold Choco |
15 | g | Arabesque kakao práškové |
Komentáře
Diskuze je prázdná.