Ořechový tunel s hruškou

10. 02. 2022, 13:36

Příprava

Těsto: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min. Z těsta natřeme plát a pečeme při teplotě 200-220°C po dobu 6-8 min. 

Náplň 1: Smetanu vyšleháme do jogurtové konzistence. Zeesan smícháme s vodou a do něj postupně vmícháváme šlehačku.

Kompletace: Formu na srnčí hřbet vyložíme folií, plát vyřízneme na rozměr formy a vložíme do formy. Do formy nastříkáme 1/2 náplně 1, doprostřed pruh Fruitfulu Hruška, po stranách pruh Mifi Karamel, zastříkáme zbylou 1/2 náplně 1 a zarovnáme. Z korpusu vyřízneme 6 cm široký pruh, vložíme do tunelu, tunel překlopíme na plech a dáme zachladit. Tunel vyklopíme z formy, nahoře vyřízneme drážku, do které dekorujeme Fruitful Hruška, lískoořechovou šlehačku, Mifi karamel a pražené mandle.

Dekorace: Jednu stranu tunelu posypeme kakaem, druhou stranu zatřeme Palettou Cold Choco.

 

Receptura

  Množství Jednotka Výrobek
Těsto: 135 g Piškot extra tmavý
  100 g Vaječná melanž
  20 g voda
Náplň 1: 530 g Milram 35%
  105 g Zeesan Lískový ořech
  165 g voda
Náplň 2: 300 g Fruitful Hruška
Náplň 3: 100 g Mifi Karamel
Dekorace: 80 g Paletta Cold Choco
  15 g Arabesque kakao práškové

 

    Komentáře

    Diskuze je prázdná.

    Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit.  Přečtěte si více


    Pokud nesouhlasíte s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

    Souhlasím se vším
    Nastavit Cookies
    NEsouhlasím