♥Formy frost Form u nás na e-shopu i v kamenné prodejně Jablonci nad Nisou ♥
katalogové číslo: | 430008 |
cena bez DPH: | 80,36 Kč |
Čokoládové pecky z tmavé polevy vhodná na dorty, bábovky, cukroví, řezy atd.
Tmavá poleva v peckách se snadno rozpouští. Výhodou je, že si můžete sami určit množství, které rozpustíte. Pecky vložte do nádoby, kterou můžete ponořit do hrnce s horkou vodou. Během rozpouštění polevu promíchávejte. Dejte pozor, aby se voda nezačala vařit, polevu by to mohlo znehodnotit. Také dbejte na to, aby se do polevy nedostala voda. Polevu můžete ředit přidáním 100 % tuku.
Tmavou polevou můžete provádět jemné žebrování na světlých dortech, na bílou polevou nebo čokoládou přelitých dezertech, řezech, na roládách a dalších zákuscích. Polevou můžete přelévat bábovky a další pečivo. Hodí se i na dekorování vánočního a čajového cukroví.
Pro další dekorací zdobených zákusků a cukroví můžete použít buď kontrastní tmavou polevu anebo cukrové perličky a sypání. Po zaschnutí polevy můžete přidat originální efekt nástřikem barevného spreje. Na tmavé barvě skvěle vynikne bronzový nástřik, který zákuskům dodá luxusní vzhled.
Hořká rozpustná poleva v kapkách vysoké kvality je velmi dobře rozpustná. Pro svůj lesk je ideální k dekoraci, k namáčení pečiva a vánočního cukroví.
Rozpusťte v horké vodní lázni za občasného míchání nebo pozvolna rozpuštějte v mikrovlnné troubě. V takovém případě však pozor na přehřátí. Pokud je hmota příliš hustá, můžete ji rozředit rostlinným olejem.
Základem je rostlinný tuk podobný kakaovému máslu, má příjemnou čokoládovou chuť i vůni. Rychle se rozpouští, zůstává dlouho lesklý a je stabilní i při vyšších teplotách.
Skladovat do 20 stupňů, v suchu.
Hmotnost balení 500 g ( rozvažováno do zipového sáčku )
Druh čokolády Hořká čokoláda
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Složení výrobku
cukr, rostlinný tuk, kakaový prášek, odstředé mléko, emulgátory E322 a E476, aroma.
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) Mléko