♥Formy frost Form u nás na e-shopu i v kamenné prodejně Jablonci nad Nisou ♥
katalogové číslo: | 460009 |
cena bez DPH: | 50,00 Kč |
Jedná se o krém, který má dvoje využití - je jedno, jestli s ním uděláte likérové špičky, nebo ho použijete jako krém na obmazání i dekoraci dortu.
Instantní základ na výrobu kakaového tubusu likérové (koňakové) špičky, který stříkáte na bufler pomocí speciální dvouplášťové špičky. Nastříklý tubus po naplnění likérovou náplní a uzavření vrchu potahujeme čokoládovou polevou. Neodmyslitelnou součástí výrobního procesu je neustálé chlazení v jednotlivých fázích výroby.
Dávkování :
200 g Bolera,40g převařené vody o teplotě 50 °C, 240 g tuku (margarínu nebo másla)
Postup: smícháme vodu se směsí a necháme 5 min. odstát. Do hmoty přidáme tuk o teplotě 20 °C a vyšleháme do hladké konzistence. Popřípadě doředit rumem.
v suchu a při teplotě 1 - 25°C
Složení výrobku:
cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, mouka SOJOVÁ, rostlinný tuk sušený (palmový) [MLÉKO], modifikovaný škrob E1414
Váha : 200 g
Alergeny:
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) Mléko, Sójové boby (sója)
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota 1563 kJ
Energetická hodnota 372 kcal
Tuky 6.49 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 2.91 g
Sacharidy 71.14 g
- z toho cukry 64.32 g
Bílkoviny 8.58 g
Vlákniny 8.91 g
Sůl 0.65 g
Doporučujeme přikoupit :
Topmix mléčný krém
Poleva extra tmavá