Bolero instant - čokoládový krém 200 g

Čokoládový krém určen na výrobu likérových špiček nebo krému na dorty,dezerty,monoporce,...
Zobrazit více
0 %
56 Kč
sac
vložit do košíku
Skladem
katalogové číslo: 460009
cena bez DPH:50,00 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuse
Recenze

Jedná se o krém, který má dvoje využití - je jedno, jestli s ním uděláte likérové špičky, nebo ho použijete jako krém na obmazání i dekoraci dortu.

Instantní základ na výrobu kakaového tubusu likérové (koňakové) špičky, který stříkáte na bufler pomocí speciální dvouplášťové špičky. Nastříklý tubus po naplnění likérovou náplní a uzavření vrchu potahujeme čokoládovou polevou. Neodmyslitelnou součástí výrobního procesu je neustálé chlazení v jednotlivých fázích výroby.

Dávkování :

200 g Bolera,40g převařené vody o teplotě 50 °C, 240 g tuku (margarínu nebo másla)

Postup: smícháme vodu se směsí a necháme 5 min. odstát. Do hmoty přidáme tuk o teplotě 20 °C a vyšleháme do hladké konzistence. Popřípadě doředit rumem.

v suchu a při teplotě 1 - 25°C

Složení výrobku:
cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, mouka SOJOVÁ, rostlinný tuk sušený (palmový) [MLÉKO], modifikovaný škrob E1414


Váha  : 200 g


Alergeny:
Alergeny (vč. možné křížové kontaminace)    Mléko, Sójové boby (sója)


Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota    1563 kJ
Energetická hodnota    372 kcal
Tuky    6.49 g
- z toho nasycené mastné kyseliny    2.91 g
Sacharidy    71.14 g
- z toho cukry    64.32 g
Bílkoviny    8.58 g
Vlákniny    8.91 g
Sůl    0.65 g

Doporučujeme přikoupit :

Topmix mléčný krém

Poleva extra tmavá

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuse
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit.  Přečtěte si více


Pokud nesouhlasíte s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím se vším
Nastavit Cookies
NEsouhlasím