Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit. Přečtěte si více
♥Formy frost Form u nás na e-shopu i v kamenné prodejně Jablonci nad Nisou ♥
Použití pekařských emulzí na pečení a polevu
Bakery Emulsions jsou LorAnnovou verzí extraktu. Tyto příchutě jsou formulovány tak, aby měly stejnou sílu jako „extrakt“ (1 čajová lžička emulze = 1 čajová lžička extraktu), ale místo toho, aby se aroma ředilo v alkoholu, je suspendováno ve vodní bázi.
Při pečení, pokud váš recept vyžaduje množství extraktu, jednoduše nahraďte stejným množstvím pekařské emulze. Dobrým pravidlem je přidat 1 čajovou lžičku pekařské emulze na šálek tuku v receptu.
Pro polevu začněte s 1 čajovou lžičkou pekařské emulze na šálek tuku a přidejte podle chuti.