Lorann Bakery

Použití pekařských emulzí na pečení a polevu

Bakery Emulsions jsou LorAnnovou verzí extraktu. Tyto příchutě jsou formulovány tak, aby měly stejnou sílu jako „extrakt“ (1 čajová lžička emulze = 1 čajová lžička extraktu), ale místo toho, aby se aroma ředilo v alkoholu, je suspendováno ve vodní bázi.  

Při pečení, pokud váš recept vyžaduje množství extraktu, jednoduše nahraďte stejným množstvím pekařské emulze. Dobrým pravidlem je přidat 1 čajovou lžičku pekařské emulze na šálek tuku v receptu.

Pro polevu začněte s 1 čajovou lžičkou pekařské emulze na šálek tuku a přidejte podle chuti.

Zobrazit více
Tato kategorie neobsahuje žádné produkty
řadit:
počet produktů na stránce:
počet produktů: 0

Náš e-shop používá soubory cookie ke zlepšení Vašeho zážitku. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte, ale pokud si to přejete, můžete souhlasy upřesnit.  Přečtěte si více


Pokud nesouhlasíte s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím se vším
Nastavit Cookies
NEsouhlasím